Themafeest als personeelsfeest

Zorg voor een thema personeelsfeest

Op een themafeest mag u zich volledig onderdompelen in een totaal andere wereld. De ideale ijsbreker tijdens uw personeelsdag!

Stuur een gepersonaliseerde uitnodiging in het thema van uw event, zodat uw gasten in aangepaste kledij kunnen komen, of verras hen bij aankomst met leuke gadgets.

Van decors, food & beverage tot de muziek, wij regisseren alles tot in de puntjes, zodat u en uw gasten werkelijk in een andere wereld terecht komen. Een uniek personeelsfeest gegarandeerd!

Alles kan, alles mag, geen thema is ons te gek.

Een origineel personeelsfeest op maat?

U zoekt creatieve, leuke ideeën voor uw personeelsdag?

Ook een bedrijfsjubileum kan gevierd worden met een themafeest. Going back in time. Ga terug naar uw stichtingsjaar en vier in de stijl van de sixties, de seventies of misschien zelfs de roaring twenties!

Pakweg Carnivale di Venezia, een Hollywood en Stardum night, een heuse Oscaruitreiking, een tropical Caribbean night… of leer uw klanten een stad beter kennen. Denk aan Best of Belgium, Best of Europe of Best of Brussels: dit zijn steeds garanties voor een spetterende avond. Er zijn ontelbare mogelijkheden, steeds op maat. Vraag ons een thema en wij bouwen er een bedrijfsfeest rond waar nog lang zal over gepraat worden! Een themafeest kan als uitsmijter van elk bedrijfsevenement.

Uiteraard zijn er nog tal van andere mogelijkheden op maat voor uw themafeest.

Vraag nu vrijblijvend offerte aan voor uw themafeest


Contacteer ons voor de organisatie van uw thema personeelsfeest

Meer weten? Contacteer ons gerust. Na uw briefing maken wij graag een offertevoorstel op maat.