Onze bedrijfsformules

Corporate events van A tot Z 

Een business event organiseren brengt druk met zich mee. Op welke locatie zal het event plaatsvinden? Een leuk decor doet de gasten wegdromen, maar wie zorgt voor de gepaste aankleding? Wat met klank, licht, podium en audiovisuele middelen? Een band of DJ voorzien? Welke cateringformules passen het best binnen uw concept? Voor al deze vragen en meer kan u bij ons terecht. Alle bedrijfsformules worden tot in de puntjes voor u uitgewerkt, gestroomlijnd en geregisseerd.

Corporate event op maat?

Op zoek naar een origineel idee voor uw corporate event?

High level business events 

Uw bedrijf is uniek en weet zich te onderscheiden door een niche. Daar verdiepen wij ons in. Wij vinden dat u daarom best een corporate event of businessevent kiest dat bij uw organisatie en filosofie past. Vermijd clichés en kies voor een persoonlijke aanpak en dus voor een tailor made corporate event.

Nadat u ons hebt verteld welke richting u uit wilt, gaan wij aan de slag om een businessevent samen te stellen dat zo goed mogelijk beantwoordt aan uw wensen en budget. Onze ervaring en creativiteit komen hierbij uitstekend van pas om u adequaat te adviseren en te wijzen op mogelijke valkuilen en alternatieve opties.

Full service event vanaf stap 1

Voor ons is de organisatie van evenementen pas geslaagd als alle verwachtingen zijn ingelost. Ons team van ervaren event professionals wijdt zich volledig aan uw project. Van meet af aan adviseren en begeleiden wij u, zodat u perfect weet waar u aan toe bent en wat allemaal mogelijk is. U krijgt ook een vast aanspreekpunt, zodat al uw vragen binnen de 24u worden beantwoord.

Vraag nu vrijblijvend offerte aan voor uw corporate event

 • themafeest DHL door bedrijfsevenementen.be

  Themafeest als personeelsfeest

  Op een themafeest mag u zich volledig onderdompelen in een totaal andere wereld. De ideale ijsbreker tijdens uw personeelsfeest! Van decors, food & beverage tot de muziek, wij regisseren alles tot in de puntjes, zodat u en uw gasten werkelijk in een andere wereld terechtkomen.

 • bedrijfsopening DHL door bedrijfsevenementen.be

  Award uitreiking

  U wilt graag een klant, leverancier, personeelslid, aandeelhouder of iemand anders in de bloemetjes zetten? Een Award event leent zich hier perfect toe. Bovendien is het een ideaal moment om uw onderneming in de kijker te plaatsen.

 • Opendeurdag DHL door bedrijfsevenementen.be

  Opendeurdag organiseren

  Een opendeurdag, een unieke gelegenheid om uw bedrijf in the picture te zetten. Uiteraard wilt u dat alles vlekkeloos verloopt. Perfect+ Business Events, met z'n jarenlange ervaring, helpt u graag bij de organisatie hiervan.

 • dealerevenement door bedrijfsevenementen.be

  Dealer evenement

  Een dealer evenement is het perfecte moment om de contacten met uw dealers te onderhouden en te stimuleren.

 • klantenevenement door bedrijfsevenementen.be

  Klantenevenement

  U wilt de relatie met uw klanten verbeteren, nieuwe klanten aantrekken of aan customer bonding doen? Perfect+ kan hierbij een belangrijke meerwaarde betekenen.

 • bedrijfsopening DHL door bedrijfsevenementen.be

  Bedrijfsopening

  U start een nieuwe onderneming of u opent een nieuwe vestiging van uw bedrijf? Zorg ervoor dat uw bedrijfsopening voor altijd in ieders geheugen staat gegrift door een originele invulling.

 • Bedrijfsjubileum Tremec door bedrijfsevenementen.be

  Bedrijfsjubileum

  Een bedrijfsjubileum is een mijlpaal in de geschiedenis van uw onderneming. Dit verdient bijzondere aandacht. We doen creatieve voorstellen en zorgen voor elk detail. We verzekeren u dat het alvast een jubileum wordt om nooit te vergeten.

 • personeelsfeest door bedrijfsevenementen.be

  Family Day organiseren

  Family Day is het ideale event om zowel uw personeel als hun familieleden in de watten te leggen.