ZTE New Year's Party

ZTE New Year's Party

ZTE, het Chinese telecombedrijf, deed dit jaar opnieuw een beroep op de diensten van Perfect+ Corporate Events om vorm te geven aan hun nieuwjaarsevenement. Na een succesvolle editie vorig jaar, vond dit feest opnieuw plaats in Kasteel Tivoli in Mechelen, de thuisstad van partnerbedrijf Telenet.

Dit jaar had ZTE een speciaal verzoek: het New Year’s Event combineren met de lancering van een nieuwe smartphone.

 

De briefing

Elk concept begint met een briefing. Eind 2017 kregen we een mail van de Belgische poot van ZTE. “Of Perfect+ Corporate Events de organisatie van de New Year’s Party kon organiseren en zorgen voor enkele leuke acts?” Natuurlijk! Wij bezorgden hen een eerste voorstel met enkele uitgewerkte ideeën en specifieke vragen omtrent het gewenste thema en het vooropgestelde budget.

 

De uitwerking

De locatie was vrij snel beslist. Men koos opnieuw voor de bestemming waar ook in 2017 de New Year’s Party doorging. Het prachtige domein combineert klassieke architectuur met een modern en eigentijds interieur. Dat het zich in Mechelen bevindt, was bovendien zeer belangrijk om de band met Telenet in de verf te zetten.

Vervolgens koos het team van ZTE de special acts die Corporate Events voor hen had opgelijst. Na een laatste terugkoppeling werden de finale puntjes op de i gezet en de rode draad doorheen de avond bepaald. Dit kreeg dan duidelijk vorm in een goed omschreven en gevarieerde planning en op locatie gecheckt en doorsproken met de klant. Op die manier konden zij zich alles levendig voorstellen en met een gerust gemoed de organisatie uit handen geven.

 

De New Year’s Party

De hele voorbereiding mondde uiteindelijk uit in een event met veel afwisseling. Een aperitief zorgde dat de genodigden van beide bedrijven elkaar konden ontmoeten, waarna een speech van de verantwoordelijken van ZTE Belgium de avond plechtig opende. Na deze plechtigheden volgde een spetterende eerste dansact.

Een walking dinner bracht beide culturen - de Aziatische en Europese - verder samen. De Chinese en Belgische keuken werden gecombineerd voor het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

Alle gangen werden bovendien afgewisseld met verschillende acts, gaande van een Champagne Girl, Photo Booth voor de aanwezigen, dansacts in het teken van ‘Diamonds’ en ‘The Great Gatsby’ en natuurlijk een typisch Chinese act. Als afsluiter kon iedereen de benen losgooien op het stomende dansfeest.

De hele avond was een event producer van Perfect+ Corporate Events aanwezig om alles in goede banen te leiden, de artiesten te begeleiden en de planning in het oog gehouden.

 

Na het evenement

Kort na de New Year’s Party bezorgde Corporate Events het team van ZTE nog een aandenken aan een prachtige avond: de foto’s van een professionele fotograaf.

Nadat het hele proces afgelopen was, kregen wij het mooiste cadeau: een geschreven bedanking van de klant, waarin het team geprezen werd voor de vlotte samenwerking en vlekkeloze organisatie. “Thank you for the great event last night! Had great cooperation with you!

Dit is waarom we het doen!

 

Heeft u ook plannen voor een New Year’s Party of een ander bedrijfsevenement of -feest? Neem vrijblijvend contact met ons op. Dan bekijken we samen met u wat Perfect+ Corporate Events voor u kan betekenen.