Energetic Lighting Jubileum en feestelijke opening

Jubileum en feestelijke opening Energetic Lighting

Energetic Lighting is de Europese tak van Yankon, Chinees ontwikkelaar van alles wat met LED verlichting te maken heeft. Deze producent specialiseert zich in LED lampen en armaturen. Voor hun tienjarige jubileum op de Belgische markt, contacteerden ze Perfect+ Corporate Events om deze gebeurtenis te vieren met de nodige luister. Het feest werd gecombineerd met de feestelijke opening van een nieuw loods in Kontich.

 

Tienjarig jubileum Energetic Lighting

Sinds 1975 is Energetic Lighting aanwezig op de Europese markt en in 2008 werd daar een vestiging in België aan toegevoegd. Dit betekent dat ze dit jaar hun tienjarige jubileum vieren. Dit kon natuurlijk niet zomaar passeren en daarom werd besloten om dit uitgebreid te vieren.

Klanten, politici, leden uit het bestuur van Energetic en zelfs een Chinese ambassadeur werden uitgenodigd om het jubileum hier in ons eigenste België te komen vieren. En dat is nog niet alles…

 

Feestelijke opening nieuw gebouw Energetic Lighting

Het jubileum werd gekoppeld aan de feestelijke opening van een splinternieuwe loods in het Antwerpse Kontich. Het is in deze loods dat Perfect+ Corporate Events een zogenaamde ‘black box’ installeerde. Die vormde de gepaste locatie voor een avond gevuld met lekker eten en een officiële opening.

Een loods oogt clean, professioneel en high-tech. Niet meteen de plaats voor een feestlijk diner. Toch zou het vreemd zijn de opening van een gebouw niet in dat gebouw zelf te laten plaatsvinden. Dit euvel losten we bij Corporate Events op door een ruimte binnenin de loods te creëren waarbinnen in intiemere sfeer een gepast feest kon worden georganiseerd.

 

Mix van Chinese en Belgische invloeden

De avond werd een feest dat de goede banden tussen beiden landen in de bloemetjes zette. Na een officiële ontvangst en welkomstkoffie volgende de nodige plechtigheden. De bestuurslui en ambassadeur spraken hun dank uit aan iedereen die zijn of haar steentje bijdroeg de afgelopen tien jaar.

Na het knippen van het rode lint en een rondleiding doorheen het nieuwe gebouw, was het tijd om de innerlijke mens te sterken. Een uitgebreid buffet bracht de Belgische en Oosterse keuken samen in een ongezien feestmaal.

 

Uw jubileum of feestelijke opening organiseren met Corporate Events

Zoekt u een professionele partner voor de organisatie van een bedrijfsjubileum of de feestelijke opening van een nieuw kantoor? Aarzel dan niet en neem meteen contact op met Perfect+ Corporate Events. Wij hebben ondertussen ruim 25 jaar lang ervaring met de organisatie van bedrijfsfeesten in alle vormen en maten.

Vul onderstaand formulier in of contacteer ons via 050 34 76 08? Wij luisteren graag naar uw wensen en bezorgen u een voorstel op maat.