DHL Superheroes Christmas Party

DHL Superheroes Christmas Party

DHL, het internationale koeriersbedrijf, deed in het verleden verschillende keren een beroep op de diensten van Perfect+ Corporate Events. Zo verzorgden we eerder de opening van hun nieuwe distributiecentrum in Bornem en vulden we de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie nét dat tikkeltje anders in, met een speciaal "Carnivale di Venezia" thema en het jaar nadien een uniek Angeles & Demons-thema. 

Dit keer kregen we een nieuwe uitdagende opdracht: een "niet zo alledaagse editie" van het kerstfeest organiseren. Het spreekt voor zich dat dit soort uitdagingen Corporate Events op het lijf geschreven is! 

 

Kerstfeest met superhelden rond de kerstboom

Na een eerste briefing door de klant ging het team van Perfect+ Corporate Events meteen aan de slag. Uit onze jarenlange ervaring, weten we maar al te goed dat een jaarlijks terugkerend feest vaak wat eentonig kan aanvoelen bij de genodigden. Daarom was de belangrijkste doelstelling om origineel uit de hoek te komen. Een speciaal thema geeft dan al snel een verrassende richting aan het evenement. 

Verschillende thema's werden voorgesteld als rode draad doorheen de avond, maar al snel was duidelijk dat het team van DHL een voorkeur had voor het thema "Superhelden". Dit thema laat veel ruimte om zichzelf origineel te verkleden en zet de medewerkers van het bedrijf op een positieve manier in de kijker. Door een kleine inspanning (verkleden) creëer je betrokkenheid én motivatie, want natuurlijk wil niemand onderdoen. Een pure 'teamcentive' dus (term ©Perfect+, 2018).

 

Heldhaftige hapjes, drankjes en vertier

Op een kerstfeest kan natuurlijk een feestelijk menu niet ontbreken. Een uitgebreide aperitief met passende hapjes en feestelijk driegangendiner zorgden ervoor dat niemand de zaal verliet met een knorrende maag. Daarnaast werd het nodige vertier verzorgd aan de hand van een spetterende Super Hero Late Night show met bijhorende Ultimate Super Hero verkiezing

Dat de mensen bij DHL onze inspanningen konden appreciëren, lieten ze veelvuldig verstaan. één korte, maar krachtige quote zegt alles: "Best event ever".

 

Uw kerstfeest bij Corporate Events

Bent u op zoek naar een partner voor uw kerst- of bedrijfsfeest? Dan is Corporate Events het live communication bureau waarnaar u op zoek bent. 

Contacteer ons vrijblijvend via het formulier hieronder. Wij luisteren graag naar uw wensen en verwachtingen, waarna wij u graag een voorstel op maat bezorgen.